Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čokoládové soufle -- (Hnědáčci) (Černoch v košili)

28. 1. 2006
Ingredience: čokoláda 150 g máslo 169 g cukr krystal 225 g vejce 3 ks cukr vanilinový 40 g mouka hladká 225 g ořechy lískové 200 g Popis přípravy: Ve vodní lázni rozehřejeme čokoládu s máslem .přidáme cukr proto aby se také dobře rozpustil. Celá vejce vyšleháme s vanilkovým cukrem . Dobře vyšlehaná vejce smícháme s moukou a s čokoládou. Nakonec vmícháme mleté oříšky. Plníme do vymazaných a vysypaných tvořítek. Podle velikosti tvořítek pečeme při teploťe 130-140 stupňů.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář