Jdi na obsah Jdi na menu
 


Filírovaná husí prsa na polníčkovém salátu s jablkovým dresinkem a jeřabinami

29. 1. 2006
Ingredience: husí játra 1000 g olej stolní 200 g sůl 30 g pepř bílý 2 g polníčkový salát 500 g jablka 1538 g kalvado 100 g olej olivový 100 g jeřabiny 300 g Popis přípravy: Husí prsa osolíme, opečeme na oleji, vychladlá krájíme na plátky. Polníčkový salát pokapeme jablkovým dresinkem. Na talíři upravujeme plátky husích prsou, prokládáme polníčkovým salátem a posypeme jeřabinami. Jablka omyjeme oloupeme zbavíme jadřinců a jemně nastrouháme. Smícháme s kavadosem které je také jemně nastrouhané a s olivo vým olejem. do takto připraveného dresinku namáčíme listy salátu.