Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony, zeleninou a jemným knedlíkem

28. 1. 2006
Ingredience: jelení hřbet 2000 g sůl 30 g pepř černý 2 g olej stolní 150 g jalovec 2 g olej stolní 250 g zelenina kořenová 313 g cibule 117 g divoké koření 8 g citron 333 g mouka hladká 150 g brusinky 100 g rajský protlak 100 g švestková povidla 200 g perník 100 g cukr krystal 50 g víno červené 300 g žampiony 200 g mrkev 625 g brokolice 250 g rozmarýn 10 g Popis přípravy: Jelení filé nebo části jelení kýty, dusíme v dobrém zeleninovém základě s brusinkami, švestkovými povidly a vínem. Omáčku připravíme obvyklým způsobem s přidáním perníku.