Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kapr na houbách

28. 1. 2006
Ingredience: kapr 2 kg žampiony 1 kg olej 1,5 dcl sůl mouka polohrubá 25 dkg paprika mletá sladká 2 dkg pepř mletý Popis přípravy: Houby nakrájíme na větší kousky, podusíme na 1,i dcl oleje, přidáme podle chuti pepř a vydusíme pod pokličkou zhruba 1/2 hodiny. o sušené porce kapra osolíme a obalíme ve směsi mouky a papriky. Na pekáč položíme podušené houby a na ně položíme obalené porce ryby kůží navrch. Velikost pekáče volte takovou, aby byl rybou úplně naplněný. Pečeme asi půl hodiny, aby se na povrchu ryby udělala kůrka. Nakonec šťávou pokapeme porce ryb. Příloha: chléb, brambory, okurka.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kapr na houbách

jarda,28. 1. 2006 16:54

Tak to skusim