Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pečený losos se zeleným chřestem a holandskou omáčkou

28. 1. 2006
Ingredience: losos 2000 g sůl 30 g olej stolní 200 g chřest 1250 g máslo 250 g žloutek 6 ks citron 222 g sůl 10 g pepř bílý 1 g vývar z hovězích kostí 500 g listové těsto 500 g citron 555 g kopr 40 g brambory 2400 g mrkev 625 g máslo 100 g hrášek 250 g Popis přípravy: Filet z lososa osolíme a opečeme na oleji. Žloutky šleháme ve vodní lázni, přidáme máslo, vývar a stále šleháme. Rybí filet trochu přelijeme holandskou omáčkou, ozdobíme zeleným chřestem. Jako přílohu podáváme karotku, hrášek a brambory. Zdobíme máslovou fleuronkou a snítkem kopru.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář