Jdi na obsah Jdi na menu
 


Telecí steak plněný husími játry, žampionové ragú, pečený brambor v alobalu s koprovou omáčkou

25. 4. 2007

Ingredience:

telecí kýta 1500 g

husí játra 500 g

estragon 5 g

olej stolní 200 g

sůl 30 g

pepř bílý 1 g

beschamel 300 g

žampiony 1000 g

smetana 200 g

sherry 100 g

citronová šťáva 50 g

sůl 10 g

brambory 2400 g

máslo 150 g

jogurt bílý 540 g

pepř bílý 2 g

sůl 10 g

cukr krystal 10 g

kopr 75 g

citronová šťáva 50 g

Popis p

řípravy:

Telecí steak rozříznem a naplníme játry a jedním listem čerstvého estragonu. Maso z vrchu osolíme a opepříme a pak pozvolna opékáme.

Žampionnové ragů připravíme z opečený ch hub , bechamelu Sherry, smetany a ostatních ingrediencích. Je důležité ragů dobře provařit.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář